Jobdag Ikwilvanmijnautoaf.be_22-08-2015_1Dealerdirect, het bedrijf achter het grootste online veilingplatform voor tweedehands voertuigen in België ‘www.ikwilvanmijnautoaf.be ‘ organiseerde een jobdag. Het bedrijf uit de Ambachtenlaan in Heverlee, is op zoek naar veertig nieuwe werkkrachten. “Mensen met diverse profielen van sales en marketing, tot administratie en kwaliteitscontrole voor zowel het Nederlandstalige als voor het Franstalige platform”, zegt commercieel manager Ingrid Cleen. “We hebben die mensen nodig om het succes van de sites te kunnen bijbenen.”

Alle gegadigden werden bij het bedrijf ontvangen voor een gesprek en een een eerste kennismaking met het team en de bedrijfscultuur.

Ikwilvanmijnautoaf.be is als online veilingplatform zowat de Booking.com voor de verkoop van tweedehands auto’s in België. In Nederland bestaat deze formule al sinds 2006. Op het platform kunnen particuliere verkopers hun tweedehands auto veilig en discreet verkopen aan professionele auto-opkopers. Het platform fungeert hierbij als bemiddelaar tussen beide partijen. Momenteel zijn er al 8.200 autobedrijven uit België, Nederland en Duitsland op het netwerk van Dealerdirect aangesloten.
Via ikwilvanmijnautoaf.be kan een tweedehandswagen snel, gemakkelijk en in alle veiligheid online verkocht worden: de informatie die particulieren opgeven, wordt meteen gecontroleerd door een team van professionele automakelaars. Daarna wordt de auto in de autoveiling van ikwilvanmijnautoaf.be geplaatst en worden er biedingen uitgebracht door dealers en professionele autohandelaars. Hierbij wordt de anonimiteit en veiligheid van de verkoper gegarandeerd: enkel de gegevens van de wagen zijn zichtbaar voor de geïnteresseerde kopers, de persoonlijke gegevens worden niet op de veiling getoond.

“Consumenten ervaren het gemak en succes van onze formule”, zegt Niels Oude Luttikhuis, CEO van Dealerdirect: “Je krijgt namelijk gratis en snel een aanvaardbaar bod voor je auto, je privacy wordt over heel de lijn gerespecteerd, en bovendien is er een professionele afhandeling van de verkoop. Dit is voor veel mensen steeds vaker een reden om hun auto op onze site aan te bieden.”

Dealerdirect heeft grote ambities. Het bedrijf is al actief in Nederland, België en Duitsland en daar zullen nog landen bijkomen.”We kennen een zeer succesvolle ontwikkeling. In België doen we deze grote aanwervingscampagne om de vraag te kunnen volgen. Hierdoor kunnen we de groei versnellen en de rendabiliteit verhogen. Daarnaast focussen we op de expansie van onze activiteiten in nieuwe groeimarkten. Binnen afzienbare tijd willen we het grootste platform van Europa worden.”

Geïnteresseerde kandidaten die niet op de jobdag aanwezig konden zijn, kunnen de vacatures hier nog bekijken.