Copandi is een nieuwe speler op de vastgoedmarkt. De starter heeft online ambities in heel Vlaanderen. Het bedrijf zet vooral in op digitale marketing en online aanwezigheid van de panden in portefeuille.

“We zijn al jarenlang actief in de traditionele vastgoedmarkt. Nu vonden we dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector”, zeggen de zaakvoerders Duncan Van Reck en Wim Verhaegen. Ze zijn ervan overtuigd dat een professionele begeleiding essentieel is bij de verkoop van een pand.

“Een professionele vastgoedmakelaar biedt tal van voordelen en bespaart een verkoper veel kopzorgen. Toch betaalt een verkoper bij een succesvolle verkoop vaak nog een keer belasting op het pand, in de vorm van een hoge commissie aan de vastgoedmakelaar. Dat moet anders kunnen.”

Keuze

Copandi biedt de verkoper van een pand de keuze, rekening houdend met wat hij of zij belangrijk vindt. “De eigenaar kan zijn woning zelf verkopen met onze professionele ondersteuning als erkende vastgoedmakelaars. De eigenaar-verkoper betaalt ons slechts een vast bedrag wanneer hij de woning zelf heeft verkocht. Uiteraard kan de eigenaar de verkoop ook volledig aan ons overlaten.”

Van Reck en Verhaegen zien het als hun missie om panden snel en efficiënt te verkopen voor een eerlijke vaste prijs. Ze vinden dat de eigenaar-verkoper het grootste voordeel moet halen uit de transactie.

“Omdat onze dienstverlening zo digitaal gericht is, kan iedere verkoper van een woning op ons een beroep doen, ongeacht de locatie van zijn woning. We onderscheiden ons door zeer sterk in te zetten op de digitale marketing en de online aanwezigheid van een pand.”