Schrijf nu in voor de Hospitality Awards

Vanaf maandag kan worden ingeschreven worden voor de editie 2015, van de belgium-hospitality-awardsvoor Horeca- en Retail ondernemers in Vlaanderen.

Het is de achtste keer dat deze Awards – ook wel de “Oscars van de kleine zelfstandige middenstanders” genoemd – georganiseerd worden. “Met kleine middenstanders bedoelen we onder meer de zelfstandige bakker, slagerij, kledingzaak, schoenhandel of elektrozaak, maar ook de brasserie, restaurant, hotel, koffiehuis of frituur”, zegt organisator Paul Peeters uit Aarschot.

“De deelnemers aan de Hospitality Awards worden niet bekroond  voor hun mooi uitstalraam maar wel om hun dagelijkse inzet voor de klant, dienstverlening, de klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en management. Het aantal deelnemers in beide categorieën – Horeca en Retail – stijgt jaarlijks.”

“Het is voor de deelnemers niet alleen een ware belevenis, maar ook een platform en een netwerkavond”, zegt de organistor. “Bij de vorige editie waren er ruim 340 voorinschrijvingen uit beide sectoren. De professionele jury test de klantvriendelijkheid van de deelnemers in vijf fasen.

De deelnemers krijgen, na het eindgala op 30 november,  een volledig auditrapport met pro’s en contra’s en worden er verschillende professionele workshops voorzien op maat zodat de deelnemer zich kan verbeteren indien nodig.”

Inschrijven kan via de websites.  : www.horecaawards.com    www.retailaawards.be