SAS start strategische alliantie met Keyrus

edwin_van_waes
SAS, een leverancier van analytische software uit Tervuren, en Keyrus, een leverancier van oplossingen rond business intelligence, performance management, en technologisch gerichte diensten en oplossingen, bundelen hun krachten om de klant oplossingen met toegevoegde waarde te kunnen bieden voor de financiële afdeling in elke mogelijke sector.

Deze oplossingen combineren SAS’ software voor budgettering, planning, financiële rapportering en visualisatie, en activity-based management met Keyrus’ expertise op deze terreinen, in verschillende sectoren. Met deze overeenkomst wordt Keyrus de voorkeurspartner voor verkoop, advies en implementatie van de hierboven vermelde softwareaanbiedingen. SAS en Keyrus hebben al gemeenschappelijke klanten, zoals Aviapartner, Candriam en Belfius.

Keyrus beschikt in België over tweehonderd consultants en maakt deel uit van de internationale Keyrus Group, wereldwijd leider inzake consulting en integratie van oplossingen voor business intelligence en corporate performance management.

“Keyrus is al bijna twintig jaar een SAS partner”, zegt Koen Dils, director CPM bij Keyrus. “Onze eerste implementatie van SAS Financial Management in België is al acht jaar en vele geslaagde implementaties geleden. Doorheen die jaren hebben we ervaren dat SAS FM een oplossing is die perfect beantwoordt aan de behoeften van vele bedrijven uit uiteenlopende sectoren op het vlak van financiële en bedrijfsrapportering, planning, budgettering en forecasting. De SAS FM-implementaties die we al hebben uitgevoerd, leiden tot een extreem tevreden klantenbestand. Daarom is Keyrus ervan overtuigd dat deze strategische alliantie met SAS de ideale volgende stap is om ervoor te zorgen dat we onze huidige en toekomstige klanten kunnen blijven ondersteunen, en mee kunnen bijdragen aan betere resultaten voor hun hele organisatie.’

“SAS is vastbesloten om steeds vaker met partners samen te werken”, zegt Edwin Van Waes (foto), Sales Director & Alliances Director bij SAS. “De voorbije jaren heeft Keyrus zijn grondige expertise bewezen inzake budgettering en planning. Wij bij SAS geloven dat we hiermee meer kansen bieden aan de robuuste oplossingen die SAS op de markt brengt, die onze klanten grote voordelen zullen opleveren.”