dalons georgesMet Salons Georges staat een van de meest prestigieuze horecazaken van Leuven over te nemen. Wie de salons aan het Hogeschoolplein en de andere activiteiten wil overnemen, moet er 550.000 euro voor neertellen.

Romain Sterckx en zijn vrouw Linda Swinnen runnen Salons Georges al twintig jaar. Ze bouwden er een sterk bedrijf uit. Salons Georges was het eerste bedrijf in Vlaams Brabant dat de “smiley” van het Federaal Voedselagentschap kreeg.

“De zaak bestaat al 55 jaar. Mijn vrouw en ik namen ze twintig jaar geleden over”, zegt Romain Sterckx. “Ik ben ondertussen 73 en mijn vrouw is vijf jaar jonger. Officieel ben ik wel al met pensioen, maar het is nu echt tijd om van onze rust te gaan genieten. We zijn al die jaren zo gedreven met onze zaak bezig geweest dat we er eigenlijk niet aan dachten om te stoppen.”

Er is voor Romain Sterckx ook geen haast bij om de zaak over te laten. “We zoeken vooral iemand die de zaak wil overnemen en er met dezelfde gedrevenheid in wil werken als wij. Wij hebben de zaak in die twintig jaar weer helemaal opgewerkt. We willen dan ook graag dat ze goed wordt verder gezet. Uiteraard zullen we een overnemer graag een tijd begeleiden, maar ik kan er ook geen jaren blijven naast staan. Als die overnemer van koers wil veranderen, dan kan ik er ook niets aan veranderen.”

Salons Georges is veel meer dan enkel de zes zalen en salons aan het Hogeschoolplein. Door combinatie van de zalen zit je er goed om tien tot duizend mensen te ontvangen. Verder maakt de traiteurdienst een belangrijk deel uit van de horecaonderneming en Salons Georges is ook actief op verschillende locaties, van het provinciehuis van Vlaams-Brabant tot de VIP-loge van OHL. Salons Georges is ook actief als bedrijfscateraar en organiseert feesten van A tot Z.

Wie het bedrijf wil overnemen, kan contact opnemen met Romain Sterckx op tel. 0495-63.79.61