IMG_6760Zondag 7 juni organiseert Rotary Club Rotselaar een nieuwe Rotary Karting Day aan de Brabanthal in Leuven. “Na twee succesvolle edities belooft ook het derde jaar een schot in de roos te worden”, zegt Vincent Gaeremynck. “De 42 splinternieuwe karts waren in een mum van tijd de deur uit, en voor het publiek is er heel wat randanimatie voorzien.”

De races worden gereden op zondag 7 juni tussen 12.45 en 16.45 uur. “Spanning verzekerd, want elk van de 42 teams gaat voor de overwinning. We zijn benieuwd wie Lacom Leuven, de winnaar van vorig jaar, opvolgt op het hoogste schavotje”, zegt Gaeremynck.

De toegang voor het publiek is gratis. De bezoekers kunnen niet alleen genieten van de kartraces, er is ook randanimatie. Zo is er een zuiderse cocktailbar, een heerlijke barbecue, een frietkraam, en voor de kleinsten een groot springkasteel, grimeur en clowns.

“Uiteraard hebben we ook dit jaar gekozen om de Rotary Karting Day  te organiseren voor een goed doel”, zegt Gaeremynck. “Dat werd de vzwHONK, een project dat zestien jongeren met een beperking laat samenwonen in een warme en vertrouwde omgeving, omringd door vrienden en gespecialiseerde verzorgers. Door de jongeren een aangepaste woonomgeving te bieden, wil HONK hen een zelfstandig leven laten uitbouwen.”

Meer info over de Rotary Karting Day vind je op de Facbookpagina.