robert-half-homeHet gespecialiseerde rekruteringsbedrijf Robert Half verhuist zijn vestiging in Zaventem naar het Pegasus Park in Diegem, deelgemeente van Machelen. Met die keuze wil Robert Half de mobiliteit tussen zijn kantoren in de Vlaamse Rand en Brussel bevorderen.

Naast Machelen heeft Robert Half ook kantoren in Groot-Bijgaarden (Dilbeek) en het centrum van Brussel. Het rekruteringsbedrijf trekt volop de kaart van agile working, waardoor de samenwerking tussen de verschillende vestigingen verder kan worden geoptimaliseerd. Met deze stap hoopt Robert Half om strategisch nog meer wendbaar te zijn.

De beslissing is vooral ingegeven door het belang van de Brusselse periferie. Zowel kmo’s als grotere Belgische en internationale bedrijven openen een (satelliet)kantoor in de Vlaamse Rand rond Brussel. Met Machelen als uitvalsbasis vestigt Robert Half zich tussen een interessante mix van bedrijven.

Diegem is niet alleen een aanknopingspunt naar kmo-vriendelijke regio’s als Overijse en Leuven. Het is zelf ook een zenuwcentrum voor bedrijven in sectoren die cruciaal zijn voor de kernactiviteiten van Robert Half. Diegem trekt door de gunstige ligging belangrijke spelers aan. In het bijzonder bedrijven die zich toespitsen op financiële, fiduciaire of consultingdiensten en boekhoudkantoren. Maar ook ondernemingen in de farmaceutische, technologische en fmcg-sector (fast moving consumer goods).

Robert Half neemt zijn intrek in building 6 aan De Kleetlaan. De keuze voor Pegasus Park is zeer bewust. Met de strategische ligging nabij het station van Diegem en op een steenworp van Brussels Airport is de nieuwe locatie gemakkelijk toegankelijk. “Ook voor ons eigen personeel is het belangrijk een werkomgeving te creëren met aandacht voor bereikbaarheid, faciliteiten en technologische innovaties”, zegt Iris Houtaar, associate director. “We spelen er ook mee in op de noden van flexibel werk.”