Een nieuwe start voor restaurant Dal Pesce Innamorato. Na een uitslaande brand in 2016 heropent het Leuvense restaurant nog deze maand de deuren in de Bogaardenstraat.

Na de zware brand in 2016 waren er spontane solidariteitsacties voor Domenico Maselli (53) -in 2016 nog  pizzaiola van het jaar-en zijn gezin. Zo mocht de uitbater van het restaurant pizza’s bakken op de Leuvense Kerstmarkt. Dankzij leuke tekeningen werd een mooi bedrag ingezameld voor Domenico maar toch was de welgekomen solidariteit onvoldoende om een doorstart te maken. “Ik ben dan een tijdje teruggekeerd naar Italië waar ik restaurant Terra Mare in Treviso uitbaatte”, Domenico. “Ondertussen bleef ik zoeken naar een pand in Leuven om Dal Pesce Innamorato nieuw leven in te blazen. Die zoektocht heeft even geduurd maar is nu afgerond. Ik vond een nieuwe locatie in de Bogaardenstraat op de hoek met de Maria Theresiastraat. We zijn momenteel hard aan het werken in het pand zodat we nog deze maand de deuren kunnen openen.”

Ook take away

In het nieuwe restaurant is er plaats voor veertig gasten die genieten van de Italiaanse keuken. Voorts komt er ook nog een afhaalafdeling ‘take away’. “Ik ben er zeker van dat we een mooi nieuw verhaal kunnen schrijven met Dal Pesce Innamorato op deze nieuwe locatie. Mede dankzij de solidariteit van de vele Leuvenaars staan we terug voor een mooie toekomst na de diepe teleurstelling die volgde op die zware brand”, besluit de horecaman.