Researchrun weer in Research Park

researchrunDe Researchrun is het gestaag groeiende business event waar Leuvense bedrijven het tegen elkaar opnemen in een loopwedstrijd. Nadien is er een receptie, walking dinner en party waar kan worden genetwerkt. Een nieuwe samenwerking met UC Leuven Limburg (Het oude KHLeuven) heeft ervoor gezorgd dat het event weer naar zijn roots kan. De vierde editie zal plaatsvinden op donderdag 1 oktober. Het gebeuren zal zich afspelen op de terreinen van UC Leuven Limburg, Campus Proximus. De wedstrijd zal gelopen worden op de oude omloop, zoals die was tijdens de eerste twee edities.

De wedstrijd is zo opgevat dat elke loper volgens zijn eigen niveau en in de beste teamgeest kan deelnemen. Met de loopwedstrijd stimuleert Researchrun een actieve levensstijl die ook het bedrijfsleven ten goede komt.

De wedstrijd wordt gelopen door een team van drie deelnemers. Bij de start loopt loper A van elk team het parcours van 3 kilometer. Bij aanvang van de 2 ronde, vervoegt loper B zijn ploegmaat. Beide lopers mogen niet verder dan vijf meter van elkaar verwijderd zijn. Als lopers A en B terug de finishlijn bereiken, sluit loper C aan voor de derde en laatste ronde van 3 kilometer, waarna het hele team samen de finish overschrijdt.

Inschrijven voor de Researchrun kan tot donderdag 24 september. Dat kan op deze website, waar u ook meer informatie vindt over de Researchrun.