Regus opent bedrijvencentrum in Groot-Bijgaarden

Regus GB 4 -high resRegus, wereldwijd de grootste aanbieder van flexwerkplekken, opende zijn eerste business center aan de Pastoor Cooremansstraat  in Groot-Bijgaarden. Het nieuwe center telt 142 werkplekken. Nieuw is dat Regus er ook opslagruimte verhuurt.

Het business center is goed nieuws voor bedrijven  die buiten de stadsdrukte – maar toch vlak bij Brussel –betaalbare en professionele flexibele werkplekken of vergaderzalen zoeken. Veel pendelaars die dagelijks veel tijd doorbrengen op de Brusselse ring kunnen zich een pak fileleed besparen door vanuit het ‘Regus Groot-Bijgaarden business center’ aan de slag te gaan. De flexwerkplek ligt vlak bij de R0 en de oprit van de E40 richting Gent en heeft vijftig parkeerplaatsen. Het ligt ook op wandelafstand van het station en van verschillende cafés, restaurants en winkels. Het omvat 32 kantoren, twee vergaderzalen, een co-working ruimte en een business lounge met leestafel en lounge zetels. Het center is uitgerust met alle ondersteunende diensten van wifi tot meertalige administratieve ondersteuning.

In de business lounge kan je elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur gewoon binnenlopen om er te werken. Voor de huur van een kantoor of vergaderzaal is het veiliger om een plaats te reserveren via myregus.com of de smartphone-applicatie van Regus. Los gebruik kan al voor 6 euro voor het eerste uur per uur en 12 euro voor een hele dag of vanaf 29 euro per maand via een abonnementsformule. In deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen.

Met de opening van dit center wil Regus een antwoord bieden op de steeds toenemende vraag van de Belgische markt naar flexibele werkplekoplossingen. Vorig jaar verdubbelde het Regus verhuurt in het center in Groot-Bijgaarden ook opslagruimte. “We kregen van klanten steeds meer de vraag of het ook mogelijk was om een werkplek met opslagruimte te huren”, zegt William Willems, Algemeen Directeur van Regus BeLux. “In het bedrijfsgebouw van het nieuwe center beschikken we over negen units, alles samen goed voor zo’n 850 vierkante meter flexibel gehuurd kunnen worden. Het is ook mogelijk om er enkel opslagruimte te huren.”