Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven heeft het faillissement geopend van C-product cv, kleinhandel in wijnen en champagnes, in Keerbergen. De rechtbank stelde Dirk De Maeseneer uit Leuven aan als curator van dit faillissement.

Adviesbureau GSV-management uit Langdorp werd ook failliet verklaard. Curatoren zijn Martin Dion en Dirk De Maeseneer uit Leuven.

De horeca en de bouw blijven gevoelige sectoren, dat bleek ook nu weer.

Bouwbedrijf FPX uit de Gladiolenweg in Tienen werd op dagvaarding failliet verklaard. Curatoren zijn Jan Convents en Anouck Devleeshouwer uit Leuven.

Ook de bvba Coeckelberghs Stijn uit Glabbeek, actief in isolatiewerken, loodgieters- en stukadoorwerk werd op dagvaarding failliet verklaard. Curatoren zijn Jan Convents en Anouck Devleeshouwer uit Leuven.

Home &Deco, een kleinhandel in tegels uit Diest is failliet op bekentenis. Curatoren zijn Martin Dion en Dirk De Maeseneer uit Leuven.

In het faillissement van bvba Jupa, horecazaak Visconti, uit de Leuvensestraat in Aarschot werden Martin Dion en Dirk De Maeseneer uit Leuven aangesteld tot curatoren.

Meer informatie over de recentste faillissementen die de rechtbank van koophandel van Leuven uitsprak, vind je hier.