hetfitstebedrijfReady2improve verzamelt bedrijven rond de Levensloop van Stichting tegen Kanker. Die vindt dit jaar in Leuven plaats, in de achtertuin van de onderneming achter het fitste bedrijf.

Elk jaar organiseert Stichting tegen Kanker op verschillende plaatsen in België een Levensloop.  Op zaterdag 23 en zondag 24 april is Leuven aan de beurt. Het doel van dit event is zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker. Het evenement moet ook een hart onder de riem steken van mensen die vechten tegen kanker.

Het fitste bedrijf en Ready2improve engageren zich om een team samen te stellen en op die manier fondsen in te zamelen voor Stichting tegen Kanker.  Dat doet het bedrijf uit Haasrode bij Oud-Heverlee samen met enkele partners zoals Bunkai Leuven Karate-do en LMN Leuven.

“Kom mee met ons lopen of wandelen”, zegt initiatiefnemer Wouter Goris, coach van Ready2improve. “Het inschrijvingsgeld voor Levensloop zit vervat in het deelnemerspakket van het fitste bedrijf. Als je ons als bedrijf de namen bezorgt van wie aanwezig zal zijn, doen wij de rest. Iedere deelnemer aan Levensloop levert bonuspunten op.” 

Het startschot wordt gegeven op 23 april om 15 uur. Het event duurt tot daags nadien in de namiddag aan het militair kwartier Hemptinne aan de Hertogstraat in Heverlee. “Elk uurtje dat je kan komen lopen of wandelen, is een grote hulp”, stelt Goris. “Je hoeft niet in topconditie te zijn om mee te doen.  Gewoon rustig wandelen volstaat. Je hoeft ook geen 24 uur aanwezig te zijn.”

Inschrijven kan bij Wouter Goris: wouter_goris@ready2improve.eu.