Publiek massaal voor gezondheidssspiegel bij Living Tomorrow

living-tomorrowDe publieksdag bij Living Tomorrow in Vilvoorde was een voltreffer met meer dan 800 bezoekers. “We organiseren zo’n dag tweemaal per jaar en het bezoekersaantal gaat steeds in stijgende lijn”, zegt Kaat Vanrenterghem, marketing- en communicatiemanager van het demonstratie- en innovatieplatform.

“Het is een teken dat het publiek Living Tomorrow steeds beter weet te vinden. En ook dat er nood is aan een plaats waar het publiek rechtstreeks in contact kan komen met innovaties die eventueel een directe impact op hun eigen toekomstige manier van leven kunnen hebben.”

De publiekstrekker van deze editie was de recentelijk ontwikkelde interactieve gezondheidsspiegel Health Mirror. “Die toont hoe een patiënt in 2025 zou kunnen opgevolgd worden door een cardioloog. In een andere toepassing wordt de persoon die voor de Health Mirror staat als skelet weergegeven, samen met een aantal organen. Het geraamte volgt de bewegingen van de persoon die voor de spiegel staat.”

Living Tomorrow belooft voor de volgende publieksdag enkele nieuwe publiekstrekkers. “Mensen die er deze keer niet bij konden zijn, kunnen alvast 16 april 2017 in hun agenda noteren. Ook zij die ditmaal wel aanwezig waren, mogen die datum noteren. Want tegen dan hebben we bij Living Tomorrow zeker weer enkele nieuwe publiekstrekkers.”