Diest – Nu Proximus SpearIT de kaap van 100 medewerkers nadert, is het management team versterkt met twee nieuwe, ervaren ‘rotten in het vak’: Bart Weemaels als Head of Projects & Services en Fina Cammarata als Head of Sourcing. De hernieuwing van het partnership met ‘Made in Vlaams-Brabant’ heeft ook te maken met de groei van Proximus SpearIT.

Tom Tomczak, ceo Proximus SpearIT “Er zijn twee redenen voor deze versterking. In de eerste plaats hebben klanten in de komende jaren hybride cloudomgevingen (private/public, on/off-premises) nodig om beter te presteren. Wij kunnen hen daarin adviseren en ontzorgen. In de tweede plaats vraagt een grotere organisatie tegelijk om meer focus wil je niet aan slagkracht inboeten. Vandaar onze keuze voor Bart en Fina als ervaren mensen met een ‘can-do’ mentaliteit.”

Bart Weemaels (37) is vader van twee voetballende jongens (6 en 8). Hij heeft zijn sporen in de IT verdiend als oprichter en managing partner van virtualisatiespecialist ePact, dat nu onder Uptime (Cronos Groep) zit. In zijn 6 jaar als solution manager in de outsourcingdivisie van Cegeka heeft hij ervaring opgedaan in het ontwikkelen van een dienstenorganisatie en het opstarten van strategische consultancydiensten. Bart is ook actief bij JCI Vlaanderen en JCI Hasselt.

Fina Cammarata (42) is moeder van drie zonen en heeft de laatste 15 jaar uitgebreide ervaring opgedaan in personeelszaken, business development en consulting bij o.a. Harvey Nash, Atos-Bull en Dimension Data. Bij deze laatste leerde ze als staffing solution manager de knepen van het moderne rekruteren.

Geert Van Winkel en Sofie Allegaart die de sourcingafdeling hebben opgestart en gelanceerd, krijgen nu meer tijd voor hun kernopdrachten bij Proximus SpearIT.
Sofie kan zich nu ten volle op het HR-beleid richten en Geert blijft operationeel verantwoordelijk voor de technische specialisten en de werkprocessen.

Bart Weemaels en Fina Cammarata zullen respectievelijk de Project & serviceafdeling en de IT-consultants business verder professionaliseren, met als doel één van de sectorleiders te worden op de Belgische IT-markt. Focus ligt op de ontzorging van klanten door hun IT te beheren en het inzetten van mensen met de juiste ICT-kennis.