Projectmanager moet Feed Food Health Campus aansturen

FFH TienenDe POM Vlaams-Brabant gaat op zoek naar een projectmanager voor de voedingcluster. Een niet onbelangrijkl onderdeel van het takenpakket ios het management van de Feed Food Health Campus Tienen en Coördinatie van de NV Foodport.

Vlaams-Brabant behoort tot de top in de grenzeloze agrifoodwereld. De POM Vlaams-Brabant wil samen met vele (inter)nationale voedingsbedrijven en gerenommeerde kennisinstellingen een voedingsbodem creëren voor verdere innovatie, door kennis en ondernemerschap doelgericht samen te brengen. Traditie en high-tech gaan hier aan in hand met respect voor het product en de omgeving. Met legendarische merken zoals Stella Artois of Tiense Suiker, maar ook met de hoogtechnologische ingrediënten van Sensient of vernieuwende producten zoals Actimel van Danone.

Vlaams Brabant is alom aanwezig doorheen de voedingspiramide of de volledige waardeketen van de voedingssector. In elke gemeente van onze provincie tref je een mix aan van gepassioneerde kleine ambachtelijke producenten, industriële voedingsbedrijven en onderzoekscentra, toonaangevende kennisinstellingen en wereldwijd exporterende KMO’s.

Om een cluster rond deze voedingsketen succesvol uit te bouwen wil de POM afzonderlijke initiatieven rond voeding binnen de provincie efficiënter maken door afstemming tussen deze verschillende initiatieven en stakeholders. Een ander belangrijk onderdeel in de werking is de promotie, acquisitie en prospectie voor de Feed Food Health Campus en de biogenerator NV Food Port in Tienen.

Meer informatie bij de POM Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven, info@pomvlaamsbrabant.be