PRG bevestigt vertrouwen in Fraikin

distribution-nl-detailProduction Resource Group (PRG) is wereldwijd toonaangevend in de entertainment- en eventtechnologie. De Belgische vestiging in Tildonk staat al meerdere jaren op de referentielijst van Fraikin Truck Renting uit Machelen. Onlangs besliste PRG zijn vloot te vernieuwen en dat gebeurt ook in samenwerking met Fraikin.

Concerten en festivals, vakbeurzen en andere evenementen, theater, TV & film. Als leverancier van de wereld van entertainment is PRG altijd onderweg. Met een massa aan waardevol materiaal dat alktijd weer moet geladen, geïnstalleerd, gedemonteerd en weer geladen moet worden. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan trucks en bestelwagens die alles op tijd en veilig op locatie moeten transporteren.

PRG is bijzonder tevreden over de service die Fraikin levert, onder meer over de dienst vervangvoertuig. Medewerkers kunnen zonder onderbreking verder werken. Mobiliteit gegarandeerd.

De vloot van PRG werd zopas vernieuwd met twee Mercedes-Benz Sprinters en een DAF LF 45. Deze voertuigen worden hoofdzakelijk ingezet voor expres- en kleine zendingen naar locaties waar op dat moment wordt opgebouwd. PRG koos voor een Full Operational Lease, een overeenkomst inclusief alle diensten en onderhoudscontract. “Dat is dé formule voor wie niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan”, klinkt het bij Fraikin.