Pizzeria en bouwbedrijven failliet

Justitia1De horeca en de bouw zijn de sectoren die nu al maanden lang geteisterd worden door faillissementen. Ook deze week werden bedrijven uit die twee gevoelige sectoren failliet verklaard.

Zo opende de Rechtbank van koophandel van Leuven het faillissement van bvba Da Santino, de pizzeria aan de Felix Moonsstraat  in Diest. Curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg in Aarschot.

Ook het faillissement van bouwbedrijf bvba Koboco uit de Michel Janssensstraat in Scherpenheuvel-Zichem werd geopend. Curator is Christophe Celis uit de Allenstraat in Diest.

De rechtbank opende ook het faillissement bvba Lusse uit Landen, installateur van verwarming,  klimaatregeling en ventilatie. Curatoren zijn Steven Verbeke en Jos Mombaers uit de O.L. Vrouw Broedersstraat 3 in Tienen.

Ook het faillissement van TQF bvba uit de Vroentestraat in Diest werd geopend. Het bedrijf deed aan handelsbemiddeling. Curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg in Aarschot.