Philippe Dedobbeleer naar BDO

dedobbeleerPhilippe Dedobbeleer (46) start als Partner in de groeiende afdeling Belastingconsulten van BDO dat vestigingen heeft in Zaventem en Brussel. Dedobbeleer zal deel uitmaken van het Transfer Pricing Team.

Philippe Dedobbeleer studeerde Public Management aan de Solvay Brussels school en begon zijn carrière in 1992 bij de Federale Overheidsdienst Financiën, waar hij diverse functies bekleedde.

In 2004 richtte hij mee de Cel Verrekenprijzen op en van 2010 tot 2015 was hij lid van het College van de Dienst Voorafgaande Beslissingen, een dienst waar hij vooral actief was in dossiers over transfer pricing, patent income deduction en herstructureringen.

Philippe Dedobbeleer  vertegenwoordigde België bij de Europese instanties en bij de OESO, naar aanleiding van het overleg over verschillende fiscale materies waaronder “the modified Nexus Approach” in het kader van de BEPS acties.

“Transfer Pricing is vandaag een strategisch belangrijke activiteit voor BDO en de jarenlange expertise van Philippe zal ons helpen bij de uitbouw van onze TP dienstverlening”, zegt Tine Slaedts, Transfer pricing partner Taks & Legal services BDO.