Open Coffee voortaan in ’t Rietlaer

OPEN COFFEEEr komt een samenwerking tussen Aarschot en Heist-op-den-Berg om Open Coffee te organiseren. Open Coffees zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. “We willen ondernemers met elkaar in contact brengen in twee regio’s waar vandaag weinig of niet wordt genetwerkt”, zeggen de initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan na de Open Coffee on Tour in de businessclub van KSK Heist van februari 2015. Jan Moons (commercieel manager KSK Heist), Clement Van der Auwera (‘t Rietlaer) en Laurens Geukens (Group S / Open Coffee Turnhout) kregen na het succes geregeld de vraag om dit event te herhalen. Nu is de kogel dus door de kerk en kan er elke vierde dinsdag van de maand ’s ochtends worden genetwerkt in de regio.

“Met deze samenwerking willen we ondernemers met elkaar in contact brengen in twee regio’s waar er vandaag weinig of niet genetwerkt wordt”, zegt Laurens Gielkens. “Het zijn echter regio’s waar heel wat KMO’s actief zijn en die geografisch vlak bij elkaar liggen. We hopen dan ook met dit netwerk ondernemers uit beide regio’s met elkaar in contact te brengen, maar uiteraard is elke ondernemende ziel hier van harte welkom.”

Wisselend systeem
Op 22 september wordt gestart in Heist. Een maand later vindt de bijeenkomst plaats in Aarschot en zo wordt er elke maand gewisseld. De locatie in Heist is de F&S Lounge van KSK Heist (de businesslounge), in Aarschot word je verwacht in ’t Rietlaer (nu nog bekend als Schuttersveste) in Rillaar. De host voor Heist is Jan Moons, commercieel manager bij KSK Heist. In Aarschot is dat Sandra Dehond van ’t Rietlaer.

Op www.opencoffees.be vind je het volledige aanbod in Vlaanderen.