openbedrijvendagDe deelnemers aan Open Bedrijvendag editie 2015 zijn bekendgemaakt door organisator Voka. In Vlaams-Brabant kan u op zondag 4 oktober 34 bedrijven en instellingen bezoeken. Op 350 deelnemers is dat een ietwat mager beestje. Maar kwaliteit zal er in de provincie zeker te rapen zijn. Leuven en Aarschot zijn kwantitatief het best vertegenwoordigd met respectievelijk zeven en zes gastheren.

In het Pajottenland zetten volgende bedrijven de deuren open: Valentino chocolatier in Schepdaal, Brussels grondwitloof in Asse, Truckcenter Mercedes-Benz in Sint-Pieters-Leeuw, Suncomfort in Zellik, residentie Orpea Lucie Lambert in Buizingen,  Etugest accountancy in Vlezenbeek, BMA Ergonomics in Roosdaal, CRAS woodshop in Relegem en Beeckmans design in Liedekerke.

In het Hageland kan u op bezoek bij Oogsthof Kleerbeek in Houwaart, het algemeen ziekenhuis in Diest, Freja home styling in Bekkevoort en Better3Fruit in Rillaar. Aarschot is de grote slokop met zes deelnemers: kringwinkel Hageland, Leisure pools Belgium, LPW corporate, Amplifon hoorcentrum, group Pashuysen en het stedelijk zwembad.

In de noordrand zet Belgocontrol in Steenokkerzeel tweemaal de deuren open voor het grote publiek: in de controletoren en het luchtverkeersleidingscentrum. In Londerzeel kan u op bezoek bij DS decor en bij KBC autolease remarketing. Andere deelnemers zijn Luxor Spas in Kapelle-op-den-Bos en uitvaartcentrum Forrier-Vangrunderbeek in Vilvoorde.

In de regio Leuven wordt de bezoeker ontvangen bij Stolz in Kortenberg, Waterleau in Wespelaar en op zeven locaties in Leuven: het universitair ziekenhuis UZ, Amplifon hoorcentrum, het provinciehuis van Vlaams-Brabant (Kessel-Lo), De Watergroep, de faculteit ingenieurswetenschappen van de KU Leuven, Flanders Make en Haystack (allemaal in Heverlee).