Op zoek naar het fitste bedrijf

fistste bedrijfSteeds meer Vlamingen schakelen over naar een gezonde levensstijl. Toch is de work-life balance bij veel mensen uit evenwicht. Daarom lanceert Ready2improve ‘Het Fitste Bedrijf’. Dit project helpt werkgevers en werknemers gezonder te leven, zodat ze fysiek en mentaal beter presteren. Bedrijven uit Limburg en Vlaams-Brabant kunnen deelnemen aan ‘Het Fitste Bedrijf’.

Deelnemende bedrijven doorlopen gedurende twaalf weken een coachingprogramma. De twaalf weken starten en eindigen met een fitheidsmeting. Zo wordt op het eind van de rit de gemiddelde verbetering binnen het bedrijf gemeten.  Het bedrijf wiens gemiddelde fitheid na twaalf weken het sterkst is gestegen, kroont zich tot Het Fitste Bedrijf. Het maakt daarbij niet uit hoe groot het bedrijf is of hoeveel medewerkers deelnemen, het is de gemiddelde vooruitgang die telt. Dus kan elk bedrijf winnen. Er zijn ook bonuspunten te verdienen als alle medewerkers van het bedrijf meedoen, ook de CEO participeert of het bedrijf een geldinzameling organiseert voor een zelf gekozen goed doel.

Het voordeel van deelname aan Het Fitste Bedrijf is drievoudig:

  •  Werknemers worden fitter en werken daardoor efficiënter en op langere termijn.
  • Het bedrijf loopt in de kijker als voorbeeldcase tijdens persconferenties, op de website van Het Fitste Bedrijf en in de nieuwsbrief.
  • Het bedrijf werkt aan corporate social responsibility: Het Fitste Bedrijf steunt het goede doel Levensloop en gaat zo de strijd tegen kanker aan.

Wie de voordelen en mogelijkheden van de wedstrijd wil leren kennen, kan vrijdag 11 december vanaf 16.30 uur naar de voorstelling in Officenter aan de Hendrik van Veldekesingel 150 in Hasselt.

Bevestig wel voor 8 december je aanwezigheid via wouter_goris@fitstebedrijf.be (graag uiterlijk voor 8 december).