Ontbijten met Louis Tobback

ontbijt tobbackMaandag 12 oktober organiseert Unizo, met de steun van Made in Vlaams-Brabant, een ontbijt met burgemeester Louis Tobback in het historische stadhuis van Leuven.

Unizo organiseert een dergelijk ontbijt in elke Vlaamse provincie. “Wij hebben gekozen voor Louis Tobback in Leuven”, zegt Sofie Vanhout van Unizo. “Burgemeester Tobback stelt die dag graag zijn toekomstvisie voor KMO-bedrijfsleiders voor.”

Deelnemers worden vanaf 7.30 uur verwacht in de wandelzaal van het historische stadhuis aan de Grote Markt in Leuven. Eerst is er het ontbijt. “Tussendoor licht burgemeester Louis Tobback toe wat de regio Leuven kan betekenen voor de KMO-bedrijfsleiders”, zegt Sofie Vanhout. “Hij geeft ook een antwoord op vragen en bezorgdheden van de ondernemers.”

Naast de burgemeester zijn ook de schepenen Erik Vanderheiden (Communicatie, sport, handel en landbouw), Dirk Robbeets (Openbare werken) en Carl Devlies (Financiën en ruimtelijke ordening) aanwezig. Tijdens het ontbijt kunnen de deelnemers ook aan hen individueel vragen stellen.

“We eindigen wel stipt om 10 uur zodat iedereen weer tijdig aan de slag kan”, zegt Vanhout

 

Deelnemen is gratis voor leden van Unizo. Wie geen lid is, kan deelnemen voor 25 euro (excl. btw). Inschrijven kan via deze site.