Ontbijtclub Hageland: anders dan de andere businessclubs

ontbijtclubDonderdag 8 oktober wordt in hotel Prins van Oranje in Diest de eerste bijeenkomst georganiseerd van de Ontbijtclub Hageland.

“De Ontbijtclub Hageland wil niet zomaar een businessclub zijn”, zegt initiatiefnemer Luc Meulemans, Salesmanager van Dell Business Be-Lux en Proximus SpearIT nv. “We zijn een businessclub in die zin dat we ons richten tot de ondernemers in het Hageland binnen de regio Diest, Aarschot, Tienen en Leuven. We willen eenmaal per maand samen ontbijten en onze kennis verrijken met een voordracht van een talentvolle spreker. Anders dan bij de meeste andere clubs, hebben de ondernemers bij ons geen verplichtingen of kosten, alles is vrijblijvend. Het enige dat we van de deelnemers verwachten, is dat ze ondernemer zijn, zaakvoerder of verantwoordelijke van een bedrijf of aanverwante organisatie en dat ze nieuwsgierig zijn naar bedrijfsgerichte informatie.”

De ontbijtclub wordt telkens georganiseerd op de tweede donderdag van de maand van 7.30 tot 9uur, behalve in juli en augustus. De eerste sessie is gepland op donderdag 8 oktober vanaf 7.30 uur. “We starten met een uitgebreid ontbijt en daarna volgt een voordracht van een uur met twee sprekers” zegt Meulemans. “Patrick Helsen is zaakvoerder van Helsen & Partners bvba uit Tessenderlo. Hij praat over bemiddeling bij geschillen als alternatief voor de rechtbank. Daarna heeft Hans Claesen, zaakvoerder van C-Works bvba uit Mol het over toekomstgerichte communicatie. Uiteraard voorzien we ook de tijd voor vragen en antwoorden.”

“We organiseren de ontbijtsessies vanuit Proximus SpearIT nv, een autonoom bedrijf binnen de Proximus-groep”, zegt Meulemans. “We zijn sinds vorig jaar gevestigd in de Ferdinand Allenstraat 38 in Diest. Voor deze ontbijtsessies krijgen we de steun van onze partners Proximus, Microsoft, Dell,  Voka-Kamer van Koophandel Leuven en Made In  Vlaams-Brabant.”

Ondernemers die graag willen deelnemen aan dit ontbijt kunnen zich melden door een mail te sturen naar luc.meulemans@proximus-spearit.be. Inschrijven is verplicht.