wernerUnizo Vlaams-Brabant & Brussel brengt vanaf 26 februari het Ondernemersforum. Binnen dat forum komen kleine groepjes ondernemers tien keer samen rond één van de vijf thema’s.

Er worden deze keer dus vijf groepen gestart: Marketing en communicatie, e-commerce, Start (voor wie maximaal drie jaar actief is), Klantenbeleving (scoren met uw dienstverlening) en Handmade (maak je ambacht futureproof).

Elk thema wordt begeleid door een meter of peter en expert in het domein. Bedoeling is dat de deelnemers in tien sessies leren van de experten, ervaringen uitwisselen met elkaar, hun netwerk versterken en concrete tips & tricks ontvangen om onmiddellijk mee aan de slag te kunnen gaan in hun eigen zaak.

Werner Curinckx van Pixels in Stereo volgde vorig jaar de reeks e-commerce binnen het Ondernemersforum en is dit jaar de peter van die groep. “Elke ondernemer kan naar onze bijeenkomsten komen. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in digitale marketing. In tien avonden krijg je informatie op maat aangereikt door experten in hun vakdomein”, zegt Werner Curinckx. “Zaken die op het eerste gezicht behoorlijk complex lijken -denk aan logistiek of de juridische zaken die bij e-commerce komen kijken – worden per thema heel mooi uit de doeken gedaan. Als je het traject van tien dagen volgt, kun je zelfstandig je eigen e-commerce uitbouwen.”

“Bovendien is het Ondernemersforum de ideale plaats om ervaringen uit te wisselen. Je hebt dus bij elke ontmoeting de expert die aan het woord is, er is tijd voor vraag en antwoord en dan worden er ervaringen uitgewisseld tussen de deelnemende ondernemers”, zegt Curinckx.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Carolien Verheyen van Unizo, Diestsevest 52-54 in Leuven,tel. 016-28.44.43, carolien.verheyen@unizo.be

Lees meer op deze website