Ondernemers ontbijten met Nancy

nancy van espenNancy Van Espen, directeur van Unizo Vlaams-Brabant & Brussel, gaat ontbijten bij een hele reeks ondernemers.

“Als regiodirecteur wil ik een reeks Vlaams-Brabantse en Brusselse bedrijven bezoeken om er informeel en vertrouwelijk het gesprek aan te gaan over het hedendaags ondernemen”, zegt Van Espen. “Volgens mij is dé uitdaging van Unizo om ondernemers te laten ondernemen. Weten wat bij de ondernemers leeft, is voor mij van prioritair belang. Wanneer ik spreek met gepassioneerde ondernemers – uit welke sector ook, klein of groot en ongeacht of ze personeel hebben of niet – ben ik aangenaam verrast door de ideeën, de drive en de ondernemerszin die er leven. Vaak zijn de frustraties en uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, even frappant.”

“Daarom roep ik onze ondernemers die iets te vertellen hebben, steeds tegen hetzelfde probleem opboksen, of een straf idee hebben dat veel ondernemers ten goede kan kunnen komen om ons te bellen. Ik ga graag bij hen langs voor een ontbijtgesprek”, zegt Van Espen.
Een ‘Onbijt met Nancy’ kan op woensdag tussen 8 en 9.30 uur. De bedoeling is om telkens een face-to-face gesprek met de zaakvoerder te voeren. De ondernemer zorgt voor de koffie, Nancy Van Espen voor de koffiekoeken. Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen dat melden aan annelies.devuyst@unizo.be, tel. 016-28.44.41.