Fred-Deborsu4a

(Fotograaf: Thibault Gregoire/Read My Lips’)

Regio Net Werkt, een onafhankelijk netwerkplatform voor ondernemers uit de Druivenstreek en omstreken, organiseert zijn volgende netwerkevenement aan de andere kant van de taalgrens.  Op dinsdag 28 april worden zowel Vlaamse als Waalse ondernemers verwacht in Hotel Dolce La Hulpe voor een interessante businessavond met onder meer een keynote speech van RTBF-journalist Frédéric Deborsu.

Regio Net Werkt is intussen aan zijn derde editie toe. Na geslaagde edities bij BMW Ginion in Overijse en Brouwerij De Kroon in Neerijse, wordt er voor de eerste keer over de taalgrens gekeken. Op dinsdag 28 april worden ondernemers, netwerkers en andere geïnteresseerden verwacht in Hotel Dolce La Hulpe. Johan Vandewalle is de drijvende kracht achter Regio Net Werkt. “De titel van ons evenement, Netwerken over de taalgrens, verklapt al veel”, zegt Vandewalle. “Soms lijkt het alsof ondernemers aan koudwatervrees lijden om zaken te doen aan de andere kant van de taalgrens. Met deze netwerkavond willen we die twijfels wegnemen.”

VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten is ook deze keer gastheer. Daarnaast maakt RTBF-journalist Frédéric Deborsu zijn opwachting. Hij brengt de keynote “Alles wat u altijd al wilde weten over Wallonië, maar nooit durfde vragen”. Nadien zijn er hapjes en drankjes zodat ondernemers uit de Druivenstreek en omstreken mekaar beter kunnen leren kennen. Tijdens het event wordt van elke deelnemer een professionele foto worden genomen. Deze foto kan men dan gebruiken als profielfoto voor verschillende social media-platformen.

Voor meer informatie of inschrijving, kunt u terecht op www.regionetwerkt.be.

Fotograaf: Thibault Gregoire/Read My Lips