OKI lanceert eigen Academy

OKI_Academy_imageOKI Systems  uit Vilvoorde lanceert de OKI Academy, een nieuw online platform dat voor kanaalpartners dienst zal doen als de primaire bron voor OKI-cursussen op het gebied van verkoop, productontwikkeling, technologie en nieuwe oplossingen.

Het interactieve, meertalige platform is speciaal ontwikkeld om het uitgebreide OKI-partnernetwerk te assisteren en te ondersteunen en van informatie te voorzien.Door ontwikkeling van hun kennis en expertise zijn partners in de contacten met hun klanten in staat uitgebreider advies te bieden en zo extra omzet en groei te realiseren.

Wij zetten ons volledig in voor het sterke en gevestigde OKI-netwerk van EMEA-kanaalpartners,” zegt Patrick Arnou, General Manager OKI Benelux. “Het nieuwe platform van de OKI Academy richt zich op alle ervaringsniveaus, capaciteiten en focusgebieden en helpt onze partners om aan allerlei uitdagingen en behoeften van klanten tegemoet te komen met het brede productassortiment en de oplossingen van OKI.”

Gebruikers die zich registreren krijgen toegang tot een zich continu ontwikkelend aanbod aan interactieve online trainingscursussen over bedrijfs- en sectorspecifieke oplossingen en kunnen trainingsmodules bekijken en afronden in hun eigen tempo en omgeving. De OKI Academy iOS en Android app is beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone en kan op afstand worden geopend en onderweg worden gebruikt.

Iedere keer dat een cursus wordt afgerond, worden er punten toegekend waarmee de gebruikers toegang krijgen tot aanvullende kennis en resources. Als een partner een toets maakt, krijgt hij een certificaat toegezonden dat hij kan downloaden en kan inzetten om zijn OKI-kennis te promoten aan de hand van een ‘OKI Academy Trained’-badge voor op zijn website of profielen voor sociale media.