Nog enkele plaatsen voor Made in Kempen Live

DondeChristlJoris-klrdag 19 november brengt Made in Kempen, de Kempense broer van Made in Vlaam-Brabant, honderden ondernemers samen rond het thema innovatie. Na een succesvolle eerste editie strijkt Made in Kempen Live ditmaal neer bij de Car Assistance Company Mercedes-Benz in Turnhout.

Mediahuis heeft in heel Vlaanderen digitale ondernemersplatformen die als ‘Made in’ regionaal georiënteerde ondernemingsverhalen brengen. U kent uiteraard Made in Vlaams-Brabant, maar er is bijvoorbeeld ook Made in Kempen. Na Made in Antwerpen eerder dit jaar organiseert nu Made in Kempen een live congres om decision makers, bedrijfsleiders en kaderleden, samen te brengen. Uiteraard is het evenement niet voorbehouden aan Kempense ondernemers. Ook ondernemers uit Vlaams-Brabant zijn beslist welkom.

Made in Kempen Live creëert niet enkel unieke gelegenheid om bij te leren van collega-ondernemers, maar is de ideale plaats om ervaringen uit te wisselen en duurzame connecties te leggen. Een walking dinner geïnspireerd op de Kempense keuken maakt het plaatje compleet.

Zonder innovatie is er geen toekomst. Dat beamen de vier topsprekers op het congres dat volledig in het teken van innovatie zal staan. Stuk voor stuk brengen zij een inspirerend verhaal over dit thema.

Luc Thys, directeur Marketing en R and D van Soudal, trekt het congres op gang met zijn case over innovatie als motor voor groei. Daarna licht Christ’l Joris (foto), voorzitster van onder andere Agoria, Rode Kruis Vlaanderen en ETAP Verlichting, de bedrijfsstrategie toe van ETAP waar innovatie een van de belangrijkste pijlers is.

Innovatiegoeroe Kurt Peys van het Innovatiecentrum vertelt hoe het financieel haalbaar is om te vernieuwen binnen kmo’s. Tom Aelbrecht, hoofd van het Janssen Campus Office van Janssen Pharmaceutica, sluit af met twee thema’s: open innovatie en duurzaamheid.

De presentatie ligt in handen van comedian Steven Gabriels.

Wie er nog bij wil zijn, moet snel inschrijven, meer dan driehonderd ondernemers deden dat ondertussen al. Inschrijven en het programma bekijken kan op www.madeinkempen.be/live