entirisMaatwerkbedrijf Entiris stelde haar nieuwe website voor.

“De vernieuwing van onze website kadert in een marketingplan waar een goede online zichtbaarheid een belangrijke rol krijgt”, zegt Bert Veulemans van de afdeling marketing van Entiris. “We hebben voortaan een website met een moderne vormgeving, met een duidelijke weergave van de sociale doelstelling waar onze organisatie voor staat en met een mooi overzicht van onze activiteiten en diensten.”

Op de nieuwe website staan de verschillende activiteiten en diensten van Entiris duidelijk en helder toegelicht. “Bezoekers van de site vinden er ook een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden. De site is ook zo ontworpen dat de bezoekers makkelijk en snel de gewenste informatie terugvinden op elk type toestel.”

Entiris nam ook de content stevig onder handen. “Op de website staan nu talrijke foto’s en binnenkort zetten we ook onze bedrijfsvideo online”, zegt Veulemans. “We zorgen er ook voor dat er op regelmatige basis nieuwsitems op de site komen en uiteraard hebben we ook gedacht aan de integratie van sociale media.”

Entiris is een maatwerkbedrijf (vroeger ‘Beschutte Werkplaats’) dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen. Entiris is actief in heel diverse sectoren, van verpakking, cleanroom en stofarme ruimte, industrie, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en locatiewerk ter plaatse bij de klant.