Nieuwe uitbater in Q8-station in Leuven

Q8leuvenHet Q8-tankstation aan de Tervuursevest in Leuven heeft een nieuwe uitbater. Klanten uit de Leuvense regio zullen zeven dagen op zeven kunnen genieten van een uitgebreide service. Van tankbeurten tegen voordelige prijzen tot verse producten bij de shop & go.

Met een Belgisch netwerk van ruim 460 tankstations wil Q8 zo goed mogelijk beantwoorden aan de noden van omwonenden en klanten. “De beslissing om een Q8-station te voorzien van een shop & go en andere diensten past helemaal in die visie”, zegt de woordvoerder van Kuwait Petroleum. “Q8 staat voor tanken met dat ietsje meer.”

Het vernieuwde station biedt heel wat extra diensten aan. Vooral op het vlak van voeding. In de shop & go kan de klant terecht voor broodjes en viennoiserie, een kop koffie en verse maaltijden. Maar ook voor basisproducten, bloemen en geschenken. De uitbater opent weldra ook een presscorner met dagbladen, tijdschriften en producten van de Nationale Loterij.

Q8 Belgium is een van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt. Momenteel beschikt het naast de klassieke tankstations ook over vijf cng-stations voor auto’s op gas.  Q8 Belgium bouwde de voorbije jaren een samenwerking uit met Delhaize, Panos en Nespresso.