Nieuw logo voor Fun

FUNDe winkels van Fun, onder meer in Korbeek-Lo en aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge, kregen een nieuw logo. Zo wordt duidelijk gemaakt dat er een nieuwe wind waait in het bedrijf.

Jean Paul Descheemaeker nam in 2013 de leiding over Fun. Samen met Joeri en Sven De Waele timmert hij nu aan de weg. Zo startte ondertussen een compleet nieuwe webshop en werd in Lokeren een pilootwinkel ingericht die zo werd ingedeeld dat er drie shop-in-shops zijn: play, create en party. Alle winkels kregen een nieuw logo zodat het duidelijk is dat er vernieuwing op komst is.

“We waren er ons goed van bewust dat er iets moest gebeuren”, zegt Jean Paul Deschemaeker. “We waren een beetje ingedommeld. Samen met investeringsmaatschappij Mitiska hebben we, met respect voor wat in het verleden is opgebouwd, geopteerd voor een totaal nieuw concept.”

“Onze medewerkers worden echte ‘Fun Masters’, die volledig ten dienste staan van onze klanten met deskundig advies, weetjes en tips. Dat is een grote en unieke meerwaarde.”

Fun plant binnen de drie jaar alle winkels te vernieuwen. Pas daarna kunnen er extra winkels komen in Vlaanderen. Ondertussen wil Fun een website uitbouwen die goed is voor een kwart van de omzet.