Kakelvers, herkenbaar, verrassend en hoogst informatief. Dat zijn de kenmerken van het nieuws dat onze nieuwe journalist Alain Trappeniers u vanaf vandaag zal serveren op Made in Vlaams-Brabant.

Het platform van Made In groeit in alle 7 Vlaamse regio’s. Het afgelopen jaar nam het aantal gebruikers toe met 13 procent en werden er maar liefst 16, 4 miljoen pagina’s geraadpleegd. Ook in 2018 werden al nieuwe recordcijfers geboekt. Deze forse stijging aanhouden, is ons doel. Vandaar dat we permanent de nodige optimalisaties doorvoeren.

Eén van de veranderingen op dat vlak is de aanstelling van Alain Trappeniers als nieuwe journalist voor Made in Vlaams-Brabant.

Alain is 45 jaar, woont in de buurt van Leuven en heeft al vele jaren ervaring als freelance journalist, onder meer voor Het Nieuwsblad.

Hij kijkt erg uit naar zijn opdracht: “De ambitie is duidelijk: Made in Vlaams-Brabant moet de belangrijkste bron van informatie blijven voor iedereen die in de regio interesse heeft in bedrijfseconomisch nieuws. Het is mijn taak om alle weetjes te verzamelen en via onze dagelijkse nieuwsberichten kenbaar te maken in de lokale ondernemerscommunity. Ik neem graag deze rol op om zo het zakelijk netwerk in Vlaams-Brabant in kaart te brengen en op een voetstuk te plaatsen.”

Alain ziet de nieuwsfeiten over uw bedrijf graag tegemoet via deze contactgegevens: alain.trappeniers@madeinvlaamsbrabant.be, gsm: 0474/51.18.18.

De redactie houdt eraan om de journalist die tot dusver voor Made in Vlaams-Brabant actief was, te bedanken voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.