Fototudio Tilborghs-1166Unizo Druivenstreek organiseerde het netwerkevent “Breek uit je netwerk”. Een veertigtal ondernemers vond de weg naar Meubelen Tastenoye in Overijse waar expert Dimitri Verhoye hen de fijne kneepjes van het netwerken leerde.

Spreker Dimitri Verhoye van Smart A’DVice legde ons  daarna uit dat netwerken rond het H to H-principe draait”, zegt voorzitter Ruben Peeters. “Heart to heart, human to human, help to help. Stop met verkopen, maar vraag je af hoe je de ander kan helpen, ook buiten het bedrijfsleven. Geïnteresseerd zijn is belangrijker dan interessant zijn. Als je mensen iets gunt, dan zullen zij nadien ook jou iets gunnen.”

Voorzitter Ruben Peeters stelde tijdens het evenement ook zijn kersverse bestuursploeg voor. “We zijn een groep van een tiental gedreven ondernemers die het handels- en bedrijfsleven in de Druivenstreek verder willen dynamiseren”, zegt hij. “Luc De Cupere,  Elke Tielemans en Ruben Peeters uit Overijse,  Stefanie De Wulf, Wim Laureys, Davy Verbeke en Sophie Vercammen uit Hoeilaart, Ronald Probst en Francis Tilborghs uit Tervuren, en Jeroen Geleyn uit Huldenberg, zijn allemaal geëngageerd om aan de kar te trekken.”