Famous-Relations-FamilyTwee jaar na de intrek van creatief bureau FAMOUS, herbergt het Wivina-klooster in Groot-Bijgaarden vandaag ook het onafhankelijke PR-bureau FAMOUS Relations. Het operationele team bestaat uit Liesbeth Pyck (ex-Porter Novelli en FAMOUS), Anne-Cécile Collignon (Ex-wanabe en FAMOUS) en Wim Van der Linden (Ex-FINN, LVTPR & MindShake PR). Met ervaring in zowel corporate communicatie, PR als reclame reikt het niet enkel de hand aan organisaties die een betrouwbaar PR-bureau nodig hebben. FAMOUS Relations daagt organisaties ook uit samen de stap te zetten naar de integratie van marketing, reclame en PR. Een succesformule die zij vandaag niet langer exclusief aan FAMOUS-klanten bieden, maar ook openstellen voor elke organisatie die mee op de kar wil springen.

FAMOUS Relations is een logische volgende stap in de weg die PR de afgelopen jaren heeft afgelegd binnen creatief bureau FAMOUS.

“Campagnes met een geïntegreerde PR-aanpak werden successen, de vraag naar méér volgde vanzelf”, zegt Marc Fauconnier, ceo bij FAMOUS. “In slechts enkele jaren werd PR een volwaardig onderdeel van communicatieplannen voor onze klanten. Toch merkten we dat binnen de wereld van PR andere regels en een eigen aanpak gelden. PR heeft nood aan een eigen mini-biotoop waarin het zich volledig kan ontwikkelen. Daarom besloten Liesbeth Pyck en ikzelf een nieuw bureau op te richten met de ambitie de registers van het PR-speelveld volledig open te trekken.”

“We hebben vandaag alle talent in huis om klanten een uitgebreid dienstenpakket te kunnen bieden”, zegt Liesbeth Pyck, mede-oprichter en zaakvoerder van FAMOUS Relations. “Denk aan persrelaties, crisiscommunicatie, mediatrainingen, content marketing, digital PR en product launches. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in geïntegreerde campagnes waarbij we PR aligneren met andere communicatiedisciplines. Dat is een formule die werkt.”

Als onafhankelijk bureau maakte FAMOUS Relations afgelopen maanden een vliegende start met succesvolle PR-campagnes voor onder meer Vittel, Embracelet, WWF (tijgercampagne), Vandemoortele en Missing Children Europe.