Nico Grootaert (1)Nico Grootaert (44) is de nieuwe Sales Director van ALD Automotive, marktleider in de leasingsector. Nico Grootaert heeft al heel wat ervaring opgedaan in de auto- en de leasingmarkt: hij was eerder Business Development Manager bij Alphabet, International Sales Manager bij BMW AG en Manager Sales Department bij Leaseplan.

“Je kunt mijn filosofie in drie letters samenvatten: D.D.D.”, zegt Nico Grootaert. “Die staan voor Dream, Dare & Do – begrippen die zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heel precies mijn visie en manier van werken weergeven.”

“Het is de bedoeling om samen met Nico onze positie van leider op de Belgische markt nog te versterken”, zegt Miel Horsten, CEO van ALD Automotive. “Zijn ervaring in de sector met B2B-activiteiten, zijn menselijke kwaliteiten en zijn troeven als coach die hij drie jaar als consultant bij Penta heeft uitgespeeld liggen helemaal in de lijn van onze prioriteiten: de tevredenheid van de klant en van onze medewerkers waarborgen.”