Netwerkevent Handmade in Belgium

stuckensUnizo Vlaams-Brabant en Brussel organiseert woensdag 18 mei een netwerkevent in Diest waarbij de nadruk wordt gelegd op Handmade in Belgium.

In april bestond de werking rond Handmade in Belgium (HIB) drie jaar. “Ondertussen werd het label al uitgereikt aan  meer dan vierhonderd ambassadeurs met een gedeelde missie: ambachten opnieuw op de kaart zetten”, zeggen ze bij Unizo. “Over de verschillende materiaalgroepen heen worden door ambachtslieden en makers duurzame, kwalitatieve producten gecreëerd die een duidelijke meerwaarde betekenen voor de consument. Diezelfde state of mind biedt alvast een voedingsbodem voor het uitwisselen van ervaringen, ideeën en het sluiten van samenwerkingen. We geloven dan ook in de meerwaarde van een sterke HIB-community.”

Om de derde verjaardag van Handmade in Belgium te vieren organiseert UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel een event bij Biscuiterie Stuckens in Diest. Na het onthaal (19.30 uur) en de ontvangst door Serge Stuckens praat Sofie Deville van Unizo over Handmade-In-Belgium. Na de overhandiging van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium aan de nieuwe HIB’ers is er een netwerkmoment.

Meer informatie en inschrijvingen bij Unizo Vlaams-Brabant & Brussel.