Netwerken met Belgische wijn

yanick-dehandschutterNa het succes van de vorige edities, slaan LAN Zennevallei en Jong Voka Zenne-Pajot de handen in elkaar voor een nieuwe editie van ‘gastronomisch netwerken’. Die vindt plaats op donderdag 10 september van 18.30 tot 22.30 uur in Krekelhof in Gooik.

Dit jaar vormen Belgische wijnen het hoofdthema van het gastronomisch netwerken. Yanick Dehandschutter, Beste Sommelier van België 2013-2014, zal de deelnemers begeleiden in de wereld van minder bekende, maar daarom niet minder smakelijke Belgische wijnen. Bovendien vertelt hij meer over de boeiende ondernemersverhalen die achter die wijnen schuilen. Er zijn ook Belgische wijnbouwers aanwezig om meer te vertellen over hun wijn en bedrijf.

Tijdens het gastronomisch netwerken wordt er ook over gewaakt dat er genoeg contacten zijn. De regelmatige plaatswissels aan de ronde tafels vergemakkelijken nieuwe ontmoetingen. Zo wordt gezorgd voor een aangename en ontspannen netwerking.

De avond start om 18.30 uur met het aperitief. Een uurtje later geeft Yanick Dehandschutter toelichting tijdens het eten, om 22.30 uur is het afgelopen.

Deelnemen kost voor leden van Voka en hun gasten 69 euro (excl. btw), voor niet-leden kost het 120 euro (excl. btw). Het aantal deelnemers is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. E worden maximaal drie inschrijvingen per bedrijf aanvaard.

Inschrijven kan via inschrijvingen.hv@voka.be,. Meer info bij Birgit Heroes, birgit.heroes@voka.be , tel. 02-255.20.38.