Neem jij deel aan de Bureaustoelenrace?

flyer-2Vandaag wordt de Officenter Bureaustoelenrace gelanceerd. Iedereen kan aan de race deelnemen, de winnaar krijgt een jaarcontract voor een gratis kantoor bij Officenter ter waarde van 9.000 euro.

“Mensen moeten inloggen via Facebook, vervolgens kunnen ze een vakje ‘scratchen’, vergelijk het met een kraslootje waar je één van de drie kadertjes mag wegkrabben, en winnen ze kilometers”, zegt Stephanie Nevens. “De eerste keer hebben ze drie beurten en als de beurten op zijn, kunnen ze meer beurten verdienen door hun persoonlijke link te delen met vrienden, familie of zakenrelaties. Als een van deze mensen via die persoonlijke link deelneemt aan de wedstrijd, krijgt de persoon die de link gedeeld heeft een nieuwe beurt. Zo kun je dus meer en meer kilometers verdienen. Je hebt uiteraard ‘goede’ en ‘slechte’ vakjes, waardoor je soms slechts 1 km verdient, maar soms ook 20 km in één keer.

Klanten van Officenter zijn ondertussen uitgenodigd, maar ook andere ondernemers en starters kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Wie mee wil racen, kan zich hier aanmelden en de race starten.