Na het café ook een shop voor Wolf

cafe wolfHet Wolf Café in Aarschot is open en zo kan het bier van Brouwerij Wolf nog meer worden gepromoot in eigen streek. Maar de brouwers zitten niet stil en doen er alles aan om hun bier onder de aandacht te brengen.

“We breiden ons Wolf-territorium nu ook uit met een Wolf Shop naast de brouwerij”, zegt Bart Mayssael. “Je vindt er T-shirts, petjes, bier, koffie, geschenkverpakkingen, leuke gadgets en andere hebbedingetjes in echte Wolf-stijl. Al deze leuke dingen vind je uiteraard ook in onze webshop. Als je online bestelt, worden de verzendingskosten automatisch bij de totaalsom geteld. Deze kosten vervallen uiteraard als de bestelling afgehaald wordt in de Wolf Shop.”

“Onze fans kunnen de shop best goed in het oog houden, want gaandeweg blijven we uitbreiden en veranderen. Zo komen de T-shirts met het wolflogo in volle glorie er snel aan. Ze zijn voorlopig op bestelling leverbaar via info@brouwerijwolf.be”

Je vindt de Wolfcreaties op Betekomsesteenweg 76 in Aarschot of op webshop.brouwerijwolf.be

Ondertussen wordt ook volop gewerkt aan de voorbereidingen voor de Wolf Classic. Op 20 juni brengt deze happening fietsers langs mooie paden en fantastische panorama’s van de streek. Je kan kiezen tussen routes van 50, 80 en 120km en bovendien zorgt Wolf voor een ruime bevoorrading onderweg. De kleintjes en sympathisanten krijgen een aparte familieroute.

Inschrijven kan tegen 5 euro, voor elke deelnemer is er een gratis koffie en een gratis Wolf. Voorinschrijven kost 4 euro, de twee groepen met de meeste voorinschrijvingen krijgen een  gratis vat Wolf. Inschrijven via de website: wolfclassic.brouwerijwolf.be