mysticBrouwerij Haacht pakt uit met een nieuwe geschenkdoos voor het Mystic bier. Het gaat om een geschenkset die speciaal bedoeld is voor de vrouwelijke bierliefhebber.

De nieuwe geschenkverpakking bevat drie flesjes van 25 cl Mystic Krieken en drie flesjes Mystic Perzik. Het pakket wordt aangevuld met het elegante Mystic-glas en een leuk extraatje: een set op en top vrouwelijke tuinhandschoenen. De nieuwe geschenkdoos komt wel bewust op dit moment op de markt. Het is immers een ideaal moment om de geschenkverpakking cadeau te geven nu de lente stilaan voelbaar wordt en uiteraard is het ook een fijn moederdaggeschenk.

De Mystic fruitbieren zijn zeer toegankelijk dankzij hun relatief lage alcoholgehalte (+/- 3,5% vol.alc.). Door de combinatie van witbier en vruchtensap krijg je twee heerlijk verfrissende bieren. Mystic Krieken bevat maar liefst 25 % kriekensap en heeft een fruitzure aanzet. Toch is zijn lichtzoete afdronk niet kleverig. Mystic Perzik, met 26 % perzikensap, heeft dan weer een subtiele zoetigheid. Dit bier is licht troebel door de nog aanwezige biergist en heeft daardoor ook extra smaak.

De nieuwe geschenkverpakking van Mystic is te vinden in de winkels van Colruyt of bij het drinkcenter in je buurt.