mikmiK, het milieu-infopunt voor de KMO organiseert binnenkort een sessie over het clusteren van logistieke activiteiten.

“Door het clusteren van logistieke activiteiten en het bundelen van goederenstromen kunnen interessante schaalvoordelen worden behaald op vlak van logistieke kosten, klantenservice en milieuvriendelijkheid”, zegt Sigrid Sypré van Voka Kamer van koophandel Leuven. “GC Europe, Mazak en Donaldson sloegen de handen in elkaar om zo de efficiëntie, de effectiviteit en de duurzaamheid van hun logistieke keten in belangrijke mate te verbeteren. De voordelen voor zowel bedrijf als maatschappij zijn dan ook enorm.”

“Specifiek voor dit project staan zowel GC Europe als Mazak en Donaldson open voor het betrekken van nieuwe partijen of het uitbreiden van de geografische scope, zolang dit voor alle betrokkenen voordelen oplevert.”

Bedrijfsleiders die interesse hebben om de mogelijkheden voor hun bedrijf te verkennen kunnen deelnemen aan de infosessie op 3 december bij GC Europe aan de Interleuvenlaan 35 in Leuven.

Om 7.30 uur is er een ontvangst met ontbijt, alle voordelen en hindernissen worden overlopen en uiteraard is er ruim de tijd voor vragen. Om 10 uur is het afgelopen.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Voor meer info of inschrijving, kunt u contact opnemen met Kristien Depraetere of Sigrid Sypré op 016-22.26.89 of via mail mik@kvkleuven.voka.be