vlaams-brabant-klimaatneutraal-logo_tcm5-93923Vorig jaar werd NNOF verkozen tot Klimaatambassadeur 2014. Het miK – het milieu-infopunt voor de KMO – wil nog meer bedrijf aanzetten om klimaatneutraal te worden.

“We willen van alle ondernemers in de regio Klimaatambassadeurs maken”, zegt Kristien Depraetere van Voka. “Daarom roept Klimaatambassadeur NNOF alle ondernemers op om te laten weten hoe we hen hierbij kunnen helpen. Ondernemers kunnen deelnemen aan de enquête van miK. Zo leert miK de noden van de bedrijven kennen en kunnen ze meer bedrijven vooruit helpen om ook klimaatambassadeur te worden.”

Ondernemingen uit Vlaams-Brabant die willen deelnemen aan de enquête, kunnen dat via deze link.

Uit alle inzendingen wordt een winnaar geloot, die krijgt voor een zitblok, gerestyled door NNOF.

De provincie Vlaams-Brabant wil klimaatneutraal worden en dus is er veel werk aan de winkel. Ook bedrijven kunnen hier in belangrijke mate toe bijdragen. Daarom worden in maart twee infosessies georganiseerd in de provincie.

Voor de regio Halle Vilvoorde wordt die georganiseerd op 13 maart om 9 uur bij Voka-Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde aan de Medialaan 26 in Vilvoorde. Na het ontbijt is er een voorstelling van het klimaatbeleid en daarna mogelijkheid tot vragen stellen en netwerken. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan door een mailtje met je contactgegevens te sturen naar mik.hv@voka.be.

Voor de regio Leuven is er een vergadering op 11 maart om 15.30 uur bij Voka-Kamer van Koophandel arr. Leuven aan de Tiensevest 170 in Leuven. Ook hier is deelname gratis, maar inschrijven verplicht. Dit kan door een mailtje met je contactgegevens te sturen naar mik@kvkleuven.voka.be