Miel Horsten - ALD Automotive - CEO of the Year 2015Miel Horsten van ALD Automotive is verkozen tot CEO van het Jaar.

De Belgian HR & People Communities en het redactiecomité van Peoplesphere kozen voor het tweede jaar op rij hun CEO van het Jaar. Het werd Miel Horsten, CEO van ALD Automotive. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Jean-Paul Teysen (Carglass).

“Dit is een erkenning voor het strategische hr-beleid dat ALD nu al enkele jaren voert”, zegt Miel Horsten. “Investeren in een goed hr-beleid en in de tevredenheid van onze medewerkers, is dan ook een van de pijlers waarop de ALD-strategie gebouwd is.”

“Het talent, de energie en het engagement van onze mensen zijn de sleutel voor tevreden klanten en voor het financiële succes van onze onderneming. Vandaag en in de toekomst. Daarom rekent ons hr-management-departement op onze bijzondere aandacht: het situeert zich in het hart van de organisatie.”

De voltallige hr-ploeg van ALD Automotive kreeg ook de award ‘HR Team of the Year’. Het is al de tweede keer dat ALD Automotive in de prijzen valt begin dit jaar. Eerder kreeg de onderneming de erkenning ‘Great Place to Work’. “Dit succes is niet het werk van een enkele persoon, maar van alle managementteams en hr-ploegen samen, onder leiding van Séverine Vercauteren”, zegt Horsten.