maxizooMaxi Zoo opende een nieuwe winkel aan de Leuvensesteenweg in Sint-Lambrechts-Woluwe. Het is een zogeheten ‘Maxi Zoo Future Store’, die de klanten een nog beter begrip zal bijbrengen van de behoeften van honden, katten, knaagdieren en vissen.

“Dit is de meest aantrekkelijke Maxi Zoo winkel tot nog toe”, zegt Koen Van den Bossche van Maxi Zoo België. “Hij is 1.200 vierkante meter groot, modern ingericht en alle producten zijn overzichtelijk uitgestald, zodat de klant snel vindt wat hij zoekt. Winkelen in deze nieuwe omgeving zal een waar plezier worden.”

Om de opening te vieren, zijn er acties van 8 tot en met 10 mei, klanten kunnen een korting krijgen van 20% op alle producten, zelfs op dierenvoeding. In deze nieuwe Maxi Zoo winkel vind je alles voor je viervoeter, vogel of vis. Vragen over de verzorging van een dier worden beantwoord door de Maxi Zoo-deskundigen. “Wij vinden het zeer belangrijk om individueel advies te geven op maat van de klant”, zegt sales manager Davy Van Limberghen.. “Het is onze taak om een partner en vriend te zijn van baasjes en huisdieren en hen te inspireren met onze producten, hun problemen op te lossen en speciale wensen in te willigen.”

Maxi Zoo maakt deel uit van de groep Fressnapf, de Europese marktleider voor huisdierenbenodigdheden. Maxi Zoo België opende met Maxi Zoo Sint-Lambrechts-Woluwe haar 34ste winkel in België.