parcdealsDe Leuvense internet-startup Maxenta lanceerde de nieuwe website www.parcdeals.be. “Na het succes van Pretparkdeals.be in Vlaanderen, wagen wa dit seizoen de stap in Wallonië”, zegt Thomas Loyens, de eigenaar van Maxenta. “Dankzij onze website kun je tot vijftig procent besparen op pretparktickets die je online bestelt. Op de homepage vind je de beste deals voor onder meer Pairi Daiza, Plopsaland, Efteling en Walibi.”

“We willen met onze website altijd de meest actuele aanbiedingen en deals brengen voor de bekendste pretparken in Europa”, zegt Loyens. “Op de homepagina van parcdeals.be vinden bezoekers meteen de meest interessante aanbiedingen van het moment. Via de zoekbalk of de tab ‘pretparken’, vinden ze altijd de beste korting voor hun favoriete pretpark.

“Nadat we vorig jaar gelanceerd hadden in Vlaanderen en Nederland, besloten we om dit seizoen voor de Franstalige markt te gaan”, zegt Loyens. “Het grootste verschil is uiteraard de taal, maar ook een andere interesse in bepaalde parken. Pairi Daiza staat met stip op 1, maar er is bijvoorbeeld ook veel interesse in Franse parken zoals Futuroscope en Parc Astérix. Het is een leuke uitdaging die we met plezier tegemoet gaan.” Van bij de start waren er dertig parken, dierentuinen en waterattracties te vinden op de website.