Mathieu Gijbels bouwt nieuwe Horta winkel in Ternat

horta ternat van rossem037Het team van Horta Ternat – Van Rossem opende de deuren van hun gloednieuwe winkel aan de Assesteenweg in Ternat. De bouwwerken werden uitgevoerd door de Limburgse aannemer Mathieu Gijbels. Architectenbureau Van den Haute was verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe winkel.

Het nieuwe gebouw van Horta Ternat – Van Rossem bestaat uit een grote showroom van maar liefst 3.200 vierkante meter en met kantoorruimtes op de verdieping. De showroom werd uitgerust met een grote glaspartij en lichtkoepels zodat voldoende daglicht gecreëerd wordt. De winkel ligt op een ideale locatie, aan de invalsweg Assesteenweg, en een grote parking zorgt voor ruime parkeergelegenheid.

Belofte ingelost
“Traditioneel is het voorjaar een erg drukke periode in onze sector”, zegt zaakvoerder Jan Van Rossem. “Veel tuinliefhebbers willen hun tuin dan in orde maken vooraleer de zomer haar intrede doet. Daarom was het voor ons erg belangrijk dat de winkel midden april de deuren kon openen. Een belofte die de mensen van Mathieu Gijbels altijd verzekerd hebben en ook hebben ingelost.”

horta ternat van rossem074Nieuwe referentie in de regio
Met de nieuwe Horta vestiging in Ternat kan Mathieu Gijbels een nieuw project aan haar referentielijst in deze regio toevoegen. “Deze lijst wordt gelukkig steeds langer”, zegt Herman Verwimp, Marketing & HR Directeur bij Mathieu Gijbels. “De provincie Vlaams-Brabant – en ook aangrenzend Oost-Vlaanderen – wordt almaar belangrijker in onze groeistrategie. Met zo’n mooie referentie als Horta Ternat tonen we de markt wat we in onze mars hebben en timmeren we verder aan onze groei.”