Made in Vlaams-Brabant gaat live! Het grote debuut is gepland voor donderdag 30 maart in de gebouwen van voetbalclub Oud Heverlee Leuven (OHL) aan de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee-Leuven. Stoom je onderneming klaar voor de toekomst is het motto van het nieuwe netwerkevent.

Het is de eerste keer dat Made in Vlaams-Brabant live gaat. Inschrijven kan vanaf vandaag, maandag 6 februari. Wij brengen ondernemers bij elkaar voor een boeiend programma met straffe sprekers van  bedrijven uit de regio.  Nadien bieden we een walking dinner met netwerkmogelijkheden aan, waar de aanwezigen duurzame zakencontacten kunnen leggen.

De sprekers zijn Jan Manssens, director innovation growth bij Proximus, Stefaan Motte, vicepresident bij Materialise, Nico Van de Velde, creative director bij Hotel Hungaria en Thomas Hubbuch, ceo van de Tiense Suikerraffinaderij.

Materialise in Leuven verwierf de voorbije jaren wereldfaam als pionier in 3D-printing. Hotel Hungaria in Leuven verwierf als televisieproductiemaatschappij Vlaamse faam met enkele lifestyleprogramma’s. Het bekendste is het kookprogramma Dagelijkse Kost met Jeroen Meus. Proximus (Brussel) en Tiense Suikerraffinaderij (Tienen) zijn gevestigde waarden in de ondernemerswereld.

Ook inspiratie opdoen en netwerken met andere decision makers? Schrijf je dan hier in. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!