Voor heel wat voetbalfans staat donderdag 14 juni met stip in de agenda. Dan start het WK in Rusland. Ook Made In speelt die dag samen met heel wat ondernemers, decision makers en start-ups een belangrijke wedstrijd: Made in Live! Het is het business event bij uitstek in Vlaams-Brabant. Afspraak in de lounge van voetbalclub OHL voor een inspirerende en (ont)spannende avond.

Net als het WK voetbal is zakendoen topsport van het allerhoogste niveau. Als ondernemer speel je snel op de bal, anticipeer je op veranderingen ,maak je kansen af, doorgrond je je tegenstrever en leer je uit je fouten. De zwaar bevochte overwinning wordt gevierd en smaakt zoet.

OHL

Al deze “spelfasen” komen ruimschoots aan bod tijdens Made In Live!, de business happening bij uitstek in Vlaams-Brabant. De koorts rond het WK voetbal indachtig vindt het netwerkevent plaats in de lounge van voetbalclub OHL, de heilige grasmat in Leuven. Decision makers, start-ups en CEO’s zullen er het beste van zichzelf geven en elkaar inspireren met verhalen van vallen en opstaan. Er wordt gestrooid met gerichte passes en voorzetten rond de tips & tricks van het zakendoen. Het enige wat je moet doen is de bal in doel koppen door je in te schrijven voor Made in Live!

Straffe sprekers

Straffe sprekers zoals Isabelle Moussiaux, Martin Hinoul en Wout Van Impe zullen een training geven op het scherp van de snee in hun vakdomein. Samen met hen blik je terug op het verleden, evalueer je het heden en kijk je naar de toekomst. Onder het motto “Together Towards Tomorrow” is Made in Live! dan ook het netwerkevent dat het groepsgevoel wil aanwakkeren, net als in het voetbal.

Schrijf je vandaag nog in! 

Schrijf je vandaag nog in en beleef Made in Live! vanop de eerste rij! http://www.madeinlive.be/vlaamsbrabant/.