Hoewel de programmaboekjes goed onthaald worden wil Made in Live! innoveren om het event dat stukje extra functionaliteit mee te geven. Voor de realisatie hiervan ging Made in aan de slag met Showbase, de appbouwers van Tomorrowland.

Made in Live! schakelt over op een één event app over de verschillende events heen. De deelnemer heeft alles op zak en kan voor en na het event zaken terugvinden via de app. Concreet vind je er info over de sprekers, sponsors, partners, een win overzicht, een selfie module en de interactietool die je onder andere de mogelijkheid biedt de spreker een vraag te stellen tijdens zijn/haar presentatie. “De voornaamste reden was om de interactie tussen deelnemer en spreker maar ook tussen de deelnemers te stimuleren”, luidt het bij Made In. “Netwerken is 1 maar het ook efficiënt maken om met de juiste mensen in contact te komen is daar ook een belangrijk meerwaarde. Daarin hebben we een partnership gevonden met MeetMatch, software met artificiële intelligentie die de beste match connecteert.”

Showbase

Voor de app ging Made In op zoek naar een stabiele, flexibele en functionele interface. Via verschillende contacten is Made in dan terechtgekomen bij Showbase, onderdeel van het Antwerpse Kanga Coders en onder meer de makers van de Tomorrowland app. “We zaten meteen op dezelfde golflengte en willen samen met Showbase de business markt een duw in de rug geven en loskomen van de festivals. Zo is Made in dus een eerste testcase voor Showbase in het business segment. Bij Made In zijn we blij voorloper te zijn. Samen met Showbase zullen we dat blijven verder ontwikkelen om steeds innovatieve manieren te vinden binnen de app”, klinkt het nog. De app is voorlopig te downloaden op Apple Store en Play Store onder Made in Live.

Schrijf u nu nog in! 

Wilt u al die innovatieve zaken ontdekken en op een efficiënte manier een meerwaarde genereren, schrijf u dan nog snel in voor Made in Live! Het kan nog! Aanstaande vrijdag sluiten we de inschrijvingen af! Inschrijven: http://www.madeinlive.be/vlaamsbrabant.