dav

dav

Proximus SpearIT trok Maarten De Weyer aan. Het ict-bedrijf uit Diest haalt daarmee de it-manager van Groep De Condé in huis. De klant van weleer wordt een nieuwe medewerker.

Maarten De Weyer  is 37 jaar en sinds 2011 verantwoordelijk voor alle it-infrastructuuractiviteiten bij de Limburgse Groep De Condé. Hij maakt nu de overstap van klant naar leverancier. De Weyer werkte eerder voor Rajapack als it-manager Benelux.

“Met zijn jarenlange expertise op zowel technisch als organisatorisch vlak en zijn ervaring in het leiden van it-afdelingen is Maarten De Weyer de geknipte persoon om onze huidige en toekomstige klanten bij te staan in het realiseren van hun uitdagingen”, zegt Tom Tomczak, managingdirector bij Proximus SpearIT.

“Hierbij denken we onder meer aan de transitie naar de cloud, de grotere diversiteit aan applicaties, een snellere speed-to-delivery, zero-downtime van de systemen en securitybedreigingen zoals cryptolockers.”

Proximus SpearIT is een snelgroeiend ict-servicebedrijf uit de Proximusgroep. Het realiseerde de voorbije jaren infrastructuurprojecten in networking, servers en opslagsystemen. Vanuit de kantoren in Diest bedient de onderneming  middelgrote en grote organisaties met een dienstenaanbod. Dat bestaat uit drie complementaire businessunits: infrastructuur & integratie, verkoop van hard- & software en sourcing & services.